itretisektor | TS: Vyhlásenie výzvy na predkladanie žiadostí o poskytnutie finančnej podpory z Fondu LIENKA POMOCI 2014
  • Advokátska kancelária GARANT PARTNER legal s.r.o. zabezpečuje zápisy do registra partnerov verejného sektora

V prípade záujmu kontaktujte sekretariát Advokátskej kancelárie GPL + 421 917 701 358
  • Advokátska kancelária GARANT PARTNER legal s.r.o. = odborný garant Centrálneho portálu pre tretí sektor

www.gplegal.eu
  • Pozvánka na pracovné workshopy - Financovanie MNO

Viac v tlačovej správe.

SOCIA – nadácia na podporu sociálnych zmien na jeseň 2013 organizovala 4. ročník kampane STAROBA SA NÁS DOTÝKA. Dlhodobé ciele kampane sú ambiciózne: upozorniť na problémy ale aj možnosti seniorského veku, budovať pozitívny a reálny obraz o starobe a získať finančné prostriedky na podporu terénnych a ambulantných služieb pre seniorov. Práve posledný cieľ sa organizátori snažia naplniť prostredníctvom verejnej zbierky LIENKA POMOCI. Zbierku, ktorá trvala od októbra, ukončili 31. marca 2014 s celkovým výnosom viac ako 50 000 €.

Získané finančné prostriedky budú použité na podporu projektov, ktoré skvalitňujú terénne a ambulantné služby pre odkázaných seniorov. V týchto dňoch vyhlásila nadácia SOCIA novú výzvu na predkladanie žiadostí v grantovom programe LIENKA POMOCI. O finančnú podporu sa môžu uchádzať zriaďovatelia alebo prevádzkovatelia terénnych a ambulantných služieb pre seniorov:

• mimovládne organizácie: neziskové organizácie poskytujúce verejno-prospešné služby, občianske združenia, účelové zariadenia cirkvi, Slovenský Červený kríž a organizácie s medzinárodným prvkom;
  • obce a mestá a nimi zriadené organizácie v sídlach do 5000 obyvateľov.

Viac informácií je k dispozícii na webových stránkach nadácie www.socia.sk a www.lienkapomoci.sk.

Nadácia už pripravuje ďalší ročník kampane a verejnej zbierky, ktorá sa uskutoční na jeseň 2014.

www.socia.sk, 01.04.2014